Servis

 
 

Servisna služba

Preduzeće Makler ima organizovanu servisnu službu od 16.09.1995. godine za svu opremu iz distributerskog programa. Servisna služba je opremljena alatima i instrumentima neophodnim za održavanje, podešavanje i kalibraciju predmetne opreme. Za servisiranje se koriste isključivo novi originalni rezervni delovi koji su dostupni sa lagera preduzeća Makler.

U servisnoj službi radi devet servisnih inženjera koji su kvalifikovani i obučeni u centrima proizvođača za održavanje predmetne opreme. Sva oprema ovih proizvođača se servisira po svim standardima ISO 9001 i specifičnim internim standardima proizvođača.

Prijava kvarova kao i sve porudžbine rezervnih delova i tehničkog potrošnog materijala vrše se preko koordinatora servisne službe na telefon: 011/301-76-37.

Servisne intervencije obavljaju se u roku od 24 časa, osim ako se sa korisnikom ne postigne drugačiji dogovor. Servis se obavlja na terenu, kao i u prostorima preduzeđa Makler. Servisne usluge naplaćuju se po pravilniku/cenovniku preduzeća Makler. Intervencije na osnovu opravdanih reklamacija korisnika se ne naplaćuju.

Preduzeće Makler sklopilo je servisne ugovore sa najvećim zdravstvenim centrima. Ovim ugovorima definišu se uslovi i dinamika korektivnog i preventivnog održavanja.

 

 
 
 

Copyright © 1990-2020 Makler d.o.o. All Rights Reserved.

Developed by egOideas, Belgrade