Proizvodi

 
 

O kompaniji Alere

 

Kompanija Biosite je osnovana 1988.godine. Istraživački centar i proizvodnja smešteni su u oblasti Sorrento Mesa, San Diego, SAD. Biosite je od samog osnivanja usmerio svoje aktivnosti ka razvoju i komercijalizaciji point-of-care medicinskih sredstava za brzu i jednostavnu dijagnostiku kritičnih stanja pacijenata. Najpoznatija i svetski priznata linija proizvoda je svakako Triage sistem. FDA (US Food and Drug Administration) 2001. odobrava prvi brzi test za dijagnozu kongestivne srčane insuficijencije, Triage BNP test, koji je postavio standarde u daljem razvoju BNP testova drugih proizvođača.

Danas se Biosite tehnologija primenjuje u preko 50% svih zdravstvenih ustanova u SAD-u, i u približno 40 zemalja ostatka sveta od strane kliničara koji dele ubeđenje da brza i pravovremena dijagnoza vodi ka boljem ishodu kritičnih stanja kod pacijenata.

Bliska saradnja Biosite-a sa kompanijom Beckman Coulter, vodećim svetskim proizvođačem medicinskih sredstava, omogućila je aplikaciju Triage BNP testa na Access imunohemijskim sistemima.

 
 
 

Copyright © 1990-2010 Makler d.o.o. All Rights Reserved.

Developed by egOideas, Belgrade